har inte råd, svårt att spara


efter denna helg är suget efter en systemkamera större än nånsin! min kompaktkamera är väl iofs ganska duglig, bilden ovan har ju t.o.m tagits med mobilen, men det är allt nåt särskilt med systemkameror. behöver en ekonomirådgivare som kan berätta var alla mina små slantar tar vägen. 
när jag sen har fått ihop lite pengar blir jag tveksam till om det verkligen är till en kamera kronorna ska användas. sist gick mina kamerabesparingar till hultsfredsbiljetten.

5av5toasts.


lämnar skolbyggnaden. snabbcheckar mobilen. ett nytt meddalande, tiden 9:41. "when you were young" i öronen och solen lyser. 
där har ni en stunds lycka.  

därför.

inte för att jag vill höra att det inte stämmer, att jag har fel, utan för att jag vill veta om nån känner likadant.

filip fixade spotify samt crybaby åt mig, lyssnar tacksamt på use somebody nu men ska byta över till fimen istället.


samma ovillighet.



samma vanliga ångest. nu är den dock kanske lite mer berättigad eftersom det verkligen äääär tunga kurser jag har framför mig. rädsla för att inte klara mig. för att ha glömt det jag redan ska kunna.
samma vanliga sentimentalitet för att lämna saker och ting bakom mig men ändå ett nytt lugn. tankar som säger att skita i att sätta upp ouppnåeliga mål och istället se till att göra det jag ska vilket oftast är tillräckligt svårt. 

ni runt omkring mig är väldigt bra ska ni veta och jag förtjänar er inte ett dugg

HEMMA!!!

så där!
vi gjorde det! cyklade in i jönkan igår eftermiddags och känslan var nästan mäktig, kändes antagligen som en större prestation än vad det egentligen var, haha. lite stolt kan man ju få vara iaf.
trodde att cyklingen skulle tära mer på kroppen, men det kunde varit värre. klart att det fanns en del mördarbackar som det gick riktigt motigt uppför, fast på det hela taget tycker jag bokstavligt talat att det rullade på bra :)
hade också förväntat mig att vi ibland skulle gå varandra på nerverna men så blev det inte heller. skrattade och lärde  känna varandra bättre istället, tror jag.
vi träffade för det mesta trevligt, hjälpsamt folk, badade på de finaste platser och åt sjukt god mat - inga konserver här inte ;) inte undra på att det blev så bra liksom.

kom till piren nionollnoll och vinka iväg oss.

okej... jag är typ i mitt livs sämsta form och imorgon ska jag upp på en cykel med en förmodad tung packning. hur ska detta gå?!?! hoppas att vi peppar varandra bra, gustaf, nathalie och jag.

ni kan ju lämna en kommentar så att jag har nåt fint att komma tillbaka till om (förhoppningsvis) en vecka.

RSS 2.0