it don't makes any difference to me

han planerar, hon tar det som det kommer
han säger jo, hon håller inte med
hon har en ensam kudde i hans kuddhav
han gillar rött, hon föredrar blått
han klunkar, hon spyr
han gillar splatter, hon älskar djupa draman
planera planera planera medan hon säger "dä ä chill"
.
han älskar henne
hon älskar honom


liksom ångesten

- vad ska du göra efter gymnasiet? vad vill du bli när du blir stor? ska du börja plugga efter studenten? vad vill du göra med ditt liv?
.
samlar kataloghelvetena i en hög
och högen bara växer och växer

bomb.

lamt inlägg. ville bara fylla ut, fucking onödigt. men orkar inte leta efter nån mer bild nu så att det fick bli dessa från valborgsmässoafton. fin afton med cheesecake. hoppas ni mår bra!

- jag älskar dig

de tre orden i en lätt viskning
havsbrus i form av hans andetag
och mitt hjärta exploderar snart
.
undrar
kan man tycka om nån så här mycket?
(och så ska det vara så illa att vi befinner oss i två olika länder när det är alla hjärtans dag. yey. saknar antagligen ihjäl mig just nu och är mör och go i benen. gör något fint för någon idag. sms är alltid uppskattade!)

vi drar till fjällen

allt jag tänker på är hur många mil för långt ifrån honom jag kommer vara, men jag ska försöka ha roligt så att jag inte blir världens sämsta sällskap. hur jag ska kunna stänga ihop väskan blir dock en gåta. ska upp om fyra timmar, men tänker att jag vill vara trött under morgondagens långa bussfärd så det ska nog ordna sig.
HA FINFINA LOVET NU!
pussar & kramar, lägger upp några tidsinställda inlägg under veckan
ps. titta vad snäll filip var som lånade ut sin hjälm till mig och vilket ansikte jag får med brillorna på. usch

från trollskogen och vidare.


det har kommit sig så att det är en tradition på stadsgårdsskolan att alla nior beger sig till fjällen på sin skolresa. efter sparande och många fikaförsäljningar kom det sig därför så att vårt arbetslag åkte till sälens hundfjället. jag minns att jag var livrädd för vad som komma skulle. trodde att antal brutna ben skulle vara fler än att de gick att räkna på fingrarna. jag hade aldrig stått på ett par skidor förut och hade inga planer på att någonsin göra det heller om det inte vore för att vi i princip tvingades till det. men så hade jag världens bästa lärare och det blev hur roligt som helst! finaste skidturerna, klumpigaste liftuplevelserna och jag ville aldrig lämna backen. sista dagen körde vi de sista åken på ren vilja medan benen övergick till spagetti. åh. alltså vilken skolresa.
tack vare denna skolresa åkte jag och gustaf två år senare till trysil i norge tillsammans med nathalie och hennes anebygäng. och visst blev det trevliga åk och bra kvällar även där. ångrar inte den resan alls.
men så kommer vi till österrike. vad fan har lilla jag att göra där. allt på grund av den där jävla skolresan.

LOVE.


i fredags var jag och min kärlek på vår första dejt tillsammans. fint och smaskigt.
lördagen tog oss till köket tillbaka till sängen och om igen innan vi umgicks med hans vänner på en liten förfest. därefter var jag hemma hos viktor. ja, jag har det bra, satt jag nöjt och tänkte för mig själv där jag värmde mig vid brasan under tiden som jag tittade på hur vardagsrumsgolvet upptogs av snygga, synkade rörelser i form av mina vänners dans till grymmaste musiken. sedan blev det några bloss, skratt, kramar, moves och drinkar innan jag for tillbaka till stan och till min hannes. haha, efter många om och men somnade jag och mina sunkar gott hemma hos hannes. vid nio gick jag upp för att dra hem till barnarp och switcha festkläderna mot träningskläder. jag och martina drog nämligen in till friskis för ett spinningpass. så jävla värt! skönt att det var så tidigt, det var roligt och så kändes det bra att för första gången på allt för länge ta ut sig lite. endorfiner endorfiner, gott folk. längtar tills det är vår och man kan börja cykla ute! känna hur man är ett med vinden, marken och sig själv. hehehe. tönt. men cykling är min passion säger vi.

ikväll måste jag skriva klart en filmrecension (och massa annat), men innan dess ska jag och min käraste gå på bio.

ja, jag har det bra!

ni med förhoppningsvis.

i en enda vattendroppe.

har lekt lärare/kemist med mina nördar. hoppas jag inte läcker ut nån inside information nu, men barnen har varit så himla söta att jag var tvungen att visa lite grann.

RSS 2.0