du måste vara sjuk sjuk sjuk för du kan inte se när löven faller ner hur ful jag är

tagget i håkantröjan

hade en himla fin helg alltså.
fredagen var underbar med svett, skriksång, hopp och hångeldans live till håkan. finns inga ord, var så förbannat bra.
lördagen var sol med martina på stan och lugn förfest på kvällen.
söndagen var en vårig promenad med farmor i barnarp och jobb, vilket betydde att jag fick umgås lite med min käre far. den bjöd dessutom på middag hos baloos föräldrar och jag log åt hans farmor och mormor som är gulliga.


en av mina käraste vänner, den där fisen.


det finns bara en person i hela världen som kan få mig pepp på två sekunder. senast ikväll fick hon med sitt "come on!" med mig. dessutom får hon mig att springa fastän jag inte orkar, kramar om mig hur tråkig jag än är och man kan ta med henne i vilket sammanhang som helst och ändå veta helt säkert att hon anpassar sig bra och står på sina egna ståtliga ben. så jävla bra tjej.

puss


what you don't have now will come back again

tack lizplättius för att jag är ett steg mindre tekniskt efterbliven. en fin låt kommer därför lastad.

tycker om

- mackor med russin i.
- gamla pensionärspar som fortfarande håller varandras händer.
- sovmorgnar.


nowadays.

mitt immunförsvar är ett skämt, min kropp hånar mig och vädergudarna levererar bara snö på snö.
men:
mina linser har äntligen kommit, solen lyste, jag och han med stort h ska se håkan på fredag och man kan ju alltid liva upp med djurtema när man inte orkar plugga.

<3


jag vill ha din ryggrad här
fäst den i mig

jag är alltid tryggast där du är
en liten bit ifrån
en rörelse i ögonvrån

flow

om man bortser från studierna är jag en glad tjej idag. har fixat balklänning, sminkning samt fått ett litet jobb i sommar. och även om det kommer stå mig dyrt så är objektivet äntligen inlämnat. iiiiiiiiiih
har dessutom haft det bra med klasskamrater, min bästa martina och världens finaste pojkvän. och sovit på ica maxis parkering!

säg mig att det inte var det här det var

pappa påstod att jag hade blivit hårdrockare igår. kom tillbaka sån här idag.

primavera


kan jag be och få lite ljus, tack.

vill läsa

frivillig skönlitteratur, inget annat.

trust.


har ni tänkt på att även om man väljer att lita på någon/något så finns det aldrig några garantier? aldrig. man kan fan inte lita på vädret. man kan inte lita på att tekniken ska vara på ens sida, man kan inte lita på att koffeinet ska göra underverk, man kan inte lita på det tidningarna skriver och man kan definitivt inte lita på sig själv. och löften som lovas rakt in i ögonen, hur ska de gå att lita på? man vet ju sen tidigare hur ont det gör att bli trampad på. förstår inte varför man vågar lita på när man vet att det aldrig finns några garantier. aldrig. inte konstigt att jag är rädd.

/kvinnodagen/fettisdagen/


det sista jag gjorde innan jag åkte från skolan var att ha en trevlig stund i bibblan med nathalie, grrrr! glad i hågen gick jag sen skolkandes ut i solen och på råslätt träffade jag filip och lizette, sen även martina. fint.
mera sol i ögonen och kliva omkring på isfläckar i barnarp med kameran i handen. nu: historiaplugg, helt okej.
för lite senare blir det semlekalas med min mor och min drömprins. hörde jag bra dag?
smack
ps. jag och bloggen är på g! har lite inlägg på lager, hoppas det gör era dagar bättre, hehehehehe.

boom boom boom boom i want you in my room


let's spend the night together, together in my room
vill sjunga nostalgiska 90-talslåtar i kör med de bästa vännerna, vill ha en tjurig pojkvän som sitter i ett hörn och är barnslig, vill ha österrikisk alkohol, vill ha trevliga bussresor, vill ha idiot klubb. vill ha vad som helst som inte är en helvetesvecka i skolan. men mest av allt vill jag inte ha mig själv. bara klagar klagar klagar och presterar inte alls bra. typiskt mig. ni har ju lika mkt, men det är bara jag som klagar. sämst. egentligen är jag löjligt lycklig. har ju både plusgrader i solen, choklad (marabou premium lina!) att tröstäta och jag får uppleva allt möjligt fint. känner mig priviligerad, tro inget annat.

jag siktar mot toppen så långt jag kan nå

true grit

helgen har varit ljuvlig hittills. baloo är en man av det rätta virket. nu är frågan om jag ska börja plugga eller fortsätta jobba på mina photoshopskills? eller ännu hellre njuta av de underbara plusgraderna. det återstå att se.

skaar: "se ut som pedofiler!"


i-landstrubbel

har tekniska problem: inget ljud på datorn, en i-pod som lever sitt eget liv och ett kraschat kameraobjektiv. gotta love it. det mest störande är att jag själv inte kan göra någonting åt det.
har koncentrationssvårigheter: det enda jag tänker på är ju honom. han han han.
är utseendefixerad: i den grad att jag ser ut som ett kioskmongo och har lust att slakta min garderob för att jag har så tråkiga kläder. vill ha nya!!! men för att jag ska få se nåt annat (hej cilla och london!) än min tråkiga garderob måste jag spara. så kan det gå.

there's a light that never goes out


tja tja bloggen!!! hehehe.
nej usch, känner mig oseriös, ful och handlingsförlamad, särskilt i mina glasögon. har lite färg i ansiktet kvar i alla fall. vad underbart, man vill ju inte vara färglös. ju.
jag hatar ordet ju. använder det hela tiden och alla andra hatar det ännu mer.

är så förbannat skoltrött och det börjar kännas okej att vi närmar oss studenten. fastän jag är var helt livrädd för vad som komma skall. så skoltrött är jag. och idag hämtade vi våra studentmössor och det var alldeles overkligt men sjukt peppande. WIHOIIIEE. och och och! har hört att det är 100 dagar till studenten imorgon. dör vad cp.
nu far jag snart till ljuset i mitt liv.
puss och så

RSS 2.0