LOL.


jag med min öppna fiskmun och redan då feta mage, och farmor dragandes på den lille motvillige Stefan som inte vågar ta mod till sig att själv klappa de stackars djuren gör detta till en klockren bild. för mig ^^

ni som har legat vakna om nätterna och undrat över min relation till tv:n kanske nu blir lite klokare. eh ^^



idag har jag ätit jordgubbar, banan och daimglass! gott må jag säga.
men nu är det endast försenat och framskjutet spanskaplugg som gäller fram tills grey's anatomy börjar. det är ett annat av de få program jag följer. i jämförelse med hur mycket jag sitter vid datorn är den tid jag ägnar åt tv:n nästan obefintlig. slötittar nämligen aldrig (ensam) eller sitter fastnaglad framför de otaliga mängder av komediserier osv som dagligen sänds. berätta om vad ni kollar på och så! :D

hasta la vista babies & önska mig lycka till inför provet! (och helst innan provet infaller, dvs imorgon bitti)

se det.


visst är det vackert med vår?!
har tänkt ladda upp lite relativt nytagna bilder här nån gång när jag har tid, men nu var min tanke mest bara att tala om att programmet "tonårsliv" är väldigt sevärt. i serien dokumenteras tre "vanliga" 18-åriga tjejers liv. det går på måndagar 21.30 på ettan och jag tycker att detta program är ärligt och bra. dessutom är musiken alltid fin :)

här är en av dem.


jag har massor av bilder som påminner mig om det fina påsklovet. något att se tillbaka på är till exempel fotboll i aprilkvällen. skulle tro att lizette var den mest entusiastiske av oss alla?

nöjd.


jag är fri i några dagar till. 
hoppet för en HV-vinst finns kvar. 
och vädret tackar vi för! 

det här var en väldigt fin onsdag och en perfekt början på april.

nu tänkte jag att jag skulle visa er några bilder från min första dag i april. (så värst många skämt gick jag inte på denna dag, men det var heller inte så många som försökte lura mig. andra lurade jag inte överhuvudtaget. blev ni lurade/lurades ni?)

efter några lektioner gav vi vår present till dagens födelsedagsbarn, gustaf, aka. gurkan. gåvan bestod av en plastkruka köpt i en alldeles proppfull affär med så många saker - små som stora, golv till tak -  att det knappt fanns plats att röra sig i den. i krukan fanns ting som har haft med våra minnen med gustaf att göra, så som 50-öringar och nötter. och en pimpad gurka såklart. jag hoppas att han blev glad!

när skoldagen var slut begav vi oss på jakt efter kulglass. det fann vi och vi tog tre kulor vaaaar! glassen var god, men lite pulvrig och seg så vi drog slutsatsen att den var lite gammal.

dagen till ära hade liv och gustaf på sig likadanda kläder på överkroppen fast i olika färger. liv hade rosa skjorta, rosa scarf och rosa keps, gustaf hade blå. det såg coolt ut, även fast gurkan såg ut lite som en coopanställd^^

livet fotades.

det glittrade i hamnkanalen och änder simmade omkring.

we love converse!

nathalie blev kär i livs brillor.

denna härliga sak gjorde min dag. endorfiner, endorfiner, endorfiner!
efter skratt och prat om t.ex sommaren hade vi högläsning. texten som lästes var till en jobbig novellanalys vi tvingas göra imorgon.

gustaf skrattade och kisade lite med ögonen samtidigt.
usman gjorde oss ännu gladare och svängde förbi.

det tog inte lång tid efter att jag kommit hem innan jag gick ut i solen igen! strövade omkring sakta och det var så skönt. allt var lugnt och jag njöt av fågelkvittret och av värmen som gjorde att det räckte med bara en kofta på sig.
just ja, ni ser; jag har glasögon på mig igen. en lins har gått sönder och den andra hittar jag inte...

ha det bra!

RSS 2.0