7AM

"offrade mig", men lätt värt.

satan i gatan

lyssnar på maggios nya och njuter av livet. sitter i solen, visserligen med historiaboken i handen och med fysikångesten närvarande, men för tillfället gör det ingenting, för idag är en sådan dag. och alla dagar är dagar vi räknar ner och för varje dag är det en dag mindre. helt jätteoverkligt hur få det är kvar! en annan overklig sak är att jag och hannes har köpt flyg och fixat boende till london i sommar! ska bli så himla fint att träffa cilla och låta henne visa oss allt. tror det hjälper att ha saker att se fram emot. det är därför det är så bra att ta tag i saker, att se till att göra sånt man faktiskt vill.
är väldigt pepp på allt nu, men lovar att jag kommer deppa ner mig totalt om några timmar när jag sitter i skiten och inte är klar med nånting, hehe.
PUSS!
(bilder från köpenhamn. förlåt, men fler lär dyka upp)

hand i hand

var i köpenhamn och fotade folk som hade en hand att hålla i. det hade inte jag.
däremot kan jag bocka av en studentklänning på vårens inköpslista, skönt det i alla fall.

paradise.

 
ibland säger han till mig att jag förutom hans kärlek är hans bästa vän. jag tycker att det är bland det finaste man kan säga till någon (om man nu menar det). fick bland annat höra det igår efter att vi kom hem från några härliga dagar på mollösund, där familjen johnssons sommarhus ligger. så skönt att vara vid havet, fina klippor och med bra sällskap. är väldigt tacksam. har världens underbaraste pojkvän som gång på gång bevisar att han gör allt för mig.


lately.

lite mobilbilder från hur den senaste tiden sett ut.
helt enkelt lite sol och promenader, lite fest, lite teaterpaus under gökboet, lite äta glass med fin pojkvän i solen, lite jobb, lite skola och lite second hand-runda. och ganska mycket annat som inte kom med.

vem vet.

foton: weheartit
du är en saga för god för att vara sann
det är en saga i sig att vi funnit varann
vi kunde lika gärna aldrig nånsin mötts
eller var vårt möte redan bestämt långt innan vi fötts
vem vet inte du vem vet inte jag



bikten.

hittade en rolig bekännelse i hannes bok:

jag är mytoman. jag har till och med ljugit för mina vänner om att jag har gått i behandling mot mytomani.

här kommer en till:
jag har raderat min bästa kompis d-uppsats två dagar innan inlämning. han tror att det var ett virus. förlåt

annars så sitter jag i bibblan och gör ingenting med gustaf och liv som också gör ingenting. hade kunnat sova, men det gör väl ingenting.


RSS 2.0