en julsaga

igår myste jag på spira med gustaf och liv. finfint med lite julteater.
och idag? jobbat på kära demensboendet och sen hos pappa. sedan köpt julklappar åt pappa och därefter julklappar åt pappas företag. sitter i skrivande stund på hans kontor med min lillebror som kämpar med att slå in de där julklapparna. inslagspappret har tagit slut så han slår in paketen i en gammal ica-kasse. jösses. vilka tomtenissar vi är. jag som trodde jag skulle få lite egentid idag. faktiskt en bra dag. gillar kanske julen ändå. och snart ska jag krypa upp i den där famnen och titta på homeland. jaaaaaaa! och vara trött och flamsig kan jag tro.

cirka ett år tillbaka

"...[m]en nu blir det ett (inte så litet) sms. Vill berätta om livet. Hur bra det är. Att man kommer hur långt som helst på snällhet. Att jag närmar mig körkortet. Att jag spydde mellan fåtöljerna på min första lagliga utekväll. Att jag fick nyckeln hem till han jag är kär i i lördags. Att jag fick VG i matte D! Att imorgon får jag och ett gäng personer äta godis, chips, kakor och sånt där onyttigt efter 4 månader utan. Osv Osv. Hoppas att du har en mysig jul att se fram emot. Du är bäst, vet inte hur många gånger du har hållt mig över ytan. Tusen varma kramar och jättemkt god jul finis!"

jul jul, strålande jul

alltså det här med julklappar. uuuusch

perfect match

trodde aldrig jag skulle hitta nån annan som sparade på sina biobiljetter eller som frivilligt föreslår en promenad på dumme mosse. men hannes gör det. igår firade vi 11 månader tillsammans och utan att överdriva hade vi en underbar dag.
jag älskar dig baloo


fredag hela veckan

flera höjdpunkter den senaste tiden: veronica maggio i folkets park, galenpanna och utgång med gosiga vänner, adventsfrukost med familjen, jobb hos söta tanter och farbröder, after work+quiz med hannes familj samt onsdagsöl. DESSUTOM: tog mig i kragen för en joggingrunda ensam idag! trodde inte min usla självdisciplin skulle palla trycket men åh, jag klarade det. grymt, hehe. och och och! hade en del samtal som skulle ringas, en del papper som skulle lämnas in och annat tråkigt som jag varit jättebra på att skjuta upp, men som jag också har fixat. mina köttslamsor till läppar har blivit lite mer normala också sedan jag och hannes ingrep med idominsalva igår. nu ska vi på bio. glad tjej.

RSS 2.0