toodle


det mest pördy som finns att hitta hos filip är denna fräsiga bild denna schenrdy afton. martina är bäst. och nathalie. och lizette. och filip. men filmbränning suger. punkt.

inlägget tillägnas förresten till vår nerdy gustaf.

allt för er.


okej, becca and martina, here you go! min dag; 6:42 och jag tvingades till uppvaknande av väckarklockan. somnade såklart om. men, tog mig även denna morgon sakta upp med den lurande tanken "ikväll skaaaaa jag lägga mig tidigt" i huvudet.
skolaskolaskola större delen av dagen. jobbigt biologiprov skrevs, kortspel spelades. hängde därefter med beccisen och wilmisen på wilmas fotografering, wilma var blyg och log inte, men ack så söt hon är ändå! mat skänktes tacksamt och sedan vart det upp till barnarp med kaffe och mer kortspel. pluggapluggaplugga :( roligare när martina och becca livar upp tillvaron runt mitt köksbord. fast det är klart; längtarlängtarlängtar massor till fredag iaf = LOOOOOV!!!!

stå på egna ben nån gång


han har alltid rätt. den här gången om att jag skulle brännas.


får se vad man kan tänkas göra i helgen. träffa vänner och titta på E.T. kanske.
vill ha på mig mina försvunna tights och cykla på min punkterade cykel. så mkt man vill men så lite som går.


mitt hjärta är ditt att förstöra

onödigt ofta i mina tankar. så vill jag inte ha det om det inte leder någon vart.
får man vara så här patetisk?



totalt oväsentligt.






frustrerad på mig själv för att jag har slarvat bort kamerasladden, men nöjd över att "män som hatar kvinnor" var (mycket) bättre än förväntat. gjorde mig sugen att läsa boken och se "flickan som lekte med elden". filmen fick mig även att tycka mer om mikael nyqvist än jag tidigare gjort.

ovan lite festliga gamla bilder, kan hända att ni finner fler från samma kväll på facebook så småningom, hoppas ni anser det vara okej. säg till annars.


RSS 2.0