mönster



som vanligt har jag massa bortförklaringar till att jag inte skriver här. kanske för att jag inte vet vad jag ska skriva eller inte vet vilka bilder jag vill visa mest.
läget är under kontroll. går i skolan som jag ska, jämt skinkost till knäckebröden jag äter till frukost, samma låtar på spotify spelas om och om igen, sitter alltid vid msn samtidigt som jag kollar på idol och allt är mest så. på rutin. nåt mer skulle väl vara trevligt. beror nog på bekvämlighet.
äh, i veckan ska jag iaf fixa en praoplats samt lämna tillbaka en icke utläst bok (lånad tre ggr, omlånad sex). det borde jag klara av.
sen vill jag gärna ta vara på hösten, som är väldigt mysig just nu. får se hur det blir med den saken.
ha det!


1 2 3 på det 4:e ska det ske.


kom (mer eller mindre tack vare en Lina jag gillar) svettig hem :) så jag duschade och skulle plugga efter. hamnade framför laptopen och en repris av uppdrag granskning. handlade om thailändska bärplockare uppe i norrland som behandlades sjukt dåligt för att vara i sverige. tyckte allt att det var intressantare än läxorna. har ju inte redan massa att ta igen eller så.
en av rädslorna jag tänkte på när vi fick i uppdrag på engelskan att komma på just saker vi är rädda för är att jag alltid fruktar att jag ska ge upp. håller nästan på att göra det nu känns det som. alla dessa nederlag.

het.



såg lite på en film igår, den hette "den utvalde". hyfsat bra, men kollade mest pga sveriges i särklass snyggaste skådespelare - andreas wilson. kan också tillägga att det här är första gången under min bloggs levnad jag lägger upp bilder från google. haha, en parantes bara. lol

becca och jag i köket är vad som händer just nu.

this is the life.


vill att det ska vara lättare. mkt mer än så har jag inte att säga för tillfället. möjligtvis att det var en trevlig natt skräcknatten bjöd på. väldigt få ögonblick var verkligt skrämmande, men ändå. skrattade mkt.

RSS 2.0