ännu en förlust att fira.


idag spelade vi monopol flera timmar i sträck, jag förlorade, och sjöng högt och fult till ted gärdestads fina musik.
känns som att nån sitter och knackar på min hjärna eller något annat obekvämt just nu så jag ska nog gå och lägga mig. vet inte om jag har blivit för inställsam.

gurkan-snarket-nektarinen-o-liv


helgen handlade om att se harry potter 6, minigolf, viljan att ingripa, pizza, att bo i en husvagn, kortspel, godnattsagor, visingsö, cykling, polkagrisar och annat bra!
nu är det en ny vecka och jag har tänkt att vara lite mer produktiv än förra. började med att sova till två idag - great... 
puss. 

read my mind.


jag läser inte så mkt längre. när jag var liten var läsning det enda jag ägnade mig åt (känns det som). jag kunde sitta på samma fläck i flera timmar och bara fokusera på orden som bildade de där bra berättelserna och skapade likväl underbara som hemska bilder i huvudet. nu gör jag inte det. kan inte. av rastlöshet ni vet. eller så har jag under den senaste tiden läst för dåliga böcker?!

vi skapade minnen.


tillbaka från hultsfred som t.ex bjöd på mkt eufori, underbar musik, ofräscha dofter, dialekter, mjukost, skalbaggar, trevliga samtal, ånger, bajamajor, high fives, borttappanden, nya människor, exotisk fanta, lera. och cigaretter, uppenbarligen. på festival ska man vara osund och galen, tycker jag. det lyckades vi ju rätt bra med. är tagg inför hultsfred '10 nu!
när man kommer hem ska man vara sliten. och det var jag.
var ju meningen att jag och mina vänner skulle börjat vår cykling idag men jag var för sjuk så det sköts fram. tacksam för det vänner!

flyt.


allt flyter fortfarande på jävligt bra och det är väl egentligen bara en tidsfråga innan allt rasar. men jag hoppas att det får vara lika underbart lite till, under hultsfred och cykla-runt-vättern-veckan, till att börja med.  


RSS 2.0