still i'm dying with every step i take

det bortskämda schizobarnet går mest runt och är ett nervvrak.


good/bad

hade inga lektioner idag, men istället för att slösa bort dagen på att lata mig har jag varit hyfsat produktiv och vuxen. vaknade tidigt i baloos famn och skjutsade ut honom till hans jobb vid åtta. halv nio satte jag mig på mitt jobb och alla pappershögar. jobbade på för fulla muggar, åt frukost med mina kollegor, städade både mikron och toaletten(!!!!!) samt levererade en bil innan jag bestämde att arbetsdagen var slut. åkte då och tankade helt själv för första gången. efter att ha varit på maxi och handlat lite lagade jag en maträtt! lagade, inte "lagade".
sen dess har jag dock unnat mig lite dexter och så, men hallå, detta var det väl ändå ingen som trodde om mig!?!
låtsas helt enkelt som om jag inte går i skolan och tänker att det där talet skriver sig självt och den där nervositeten kommer försvinna och absolut inte bli värre.
nu: hej promenad! äntligen. äntligen sol också!
ADJÖSS SÅ LÄNGE
och en extra hälsning till joanna som jag hade velat träffa idag

dekadensen är hård.

får noll saker uträttade. hade varit skönt att kunna säga "tur att man inte valde natur"
skit samma, nu ska jag ta bort det töntiga bloggnamnet och göra alla nöjda. jag får ju inte verka religiös. förutom i hans armar är ju himlen inte nån jävla plats på jorden. stora delar av jorden och dess befolkning är så trasig att man inte riktigt vill tänka på det.
nu ska jag duscha av mig det plattade håret och sedan bege mig till de där fina armarna.

weekthree/weaktree

drive
drink coffee

study

watch dexter

sleep

fuck


"det är inte alls tjejskor"

Together
ikväll har det varit jag och mjölken och svullpåsen märkt olw. vi tittade på tillsammans, hemskt trevlig film faktiskt. herregud vad jag tycker om lukas moodysson och ni vet den sköna skådisen som spelar tsatzikis bästis per hammar!

a hopeless drifter

bestämmer mig för att känna mig smickrad, kan inte
bestämmer mig för att plugga, kan inte
vi fortsätter att äta våra mackor och jag kan inte
göra nåt annat än tycka om
.
nu lite vardagsmys med martina och hennes mor
bio bio bio
ta mig i kragen kan jag väl göra senare

det här är min tid

dom sa se och jag blundade
dom vaknade och jag var så trött
dom sa fort och jag sa långsamt
dom levde i misär och jag hörde stråkar
dom tappade och jag hittade
dom gick iland och jag flöt iväg

bara lukten gör mig svag.


2.

är allmänt efterbliven, men ska försöka samla mig och plugga och vara vettig nu. hur ska jag hinna? här kommer ännu en boring lista som legat på lager och är helt onödig att publicera. men jag måste leva upp till min efterblivenhet och lägga upp den ändå!


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? ja, hur mycket som helst! var fullare, intimare och nyfiknare. men fortfarande lika tyst. var också på min livs första charterresa, med ett gäng goa brudar dessutom! övningskörde. åkte på en badring efter en båt. snusade. började äta ägg på riktigt. och så vidare! Har du några nyårslöften? sen förra året, nej, tror jag. inga direkt nya heller, kanske att bryta mönster! Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? tråkigt nog inte Vilka länder besökte du? norge, danmark, grekland Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 23/4, 29/10, 8/11, 20/11 m.fl Vad var din största framgång 2010? det genomförda godisförbudet Största misstaget? kameran, som sagt. sen har jag inte varit så flitig heller, det kanske får tråkiga konskevenser och då är det väl med misstag Bästa köpet? dr. martens? mitt sudd som nathalie tycker om? grekresan? definitivt oklart Vad spenderade du mest pengar på? förtäringGjorde någonting dig riktigt glad? ja Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?gladare! Vad önskar du att du gjort mer? städat, pluggat, tränat Favoritprogram på TV? Robins, glömde nämna detta trevliga program i förra inlägget! Vad gjorde du på din födelsedag 2010? jag tillbringade den i skolan för första gången i mitt liv. efteråt shoppade vi loss på frusna hallon innan vi drog hem till barnarp. liv, nathalie och gustaf såg till att vi hade de godaste bakverken till festen senare på kvällen. en mycket trevlig fest med mina nära och med de bästa presenterna. vänliga sms och fina samtal uppepå det. åh! finaste födelsedagen.Hur skulle du beskriva din stil år 2010? bekväm. ofärgglad. blandad Den bästa nya personen du träffade?hannes såklart! sen träffade jag många andra bra personer också :D


farmor.

en av mina genom tiderna bästa personer. saknar vänner som är bortresta och lyssnar på soundtracket till titanic. borde kanske säga hej till farmor istället.

1.

Årets låt: som om jag skulle kunna välja en! men typ favourite things, you have killed me, waka waka, ansgar & evelyne, river en vacker dröm M.FL! Årets artist/band: håkan hellström och jocke berg är mina gudar. men crystal castles, the knife, bon iver och robyn platsar nog också Årets resa: kos!!! trysilresan gillas också muchisimo Årets kärlek: näsan eller baloo Årets höjdpunkt: troligen sommarlovet Årets klädesplagg: velourtightsen Årets citat: "jävlaaaaaaRRR, i min lilla lådda" (vi upptäckte det i år iaf) Årets färg: färg var? säger väl svart Årets roligaste: skulle kunna vara filips och min resa till lund och såklart håkankonserten resan tog oss till

Årets sorgligaste: marivic dog Årets kyss: finns så många fina att välja mellan! är så bortskämd <3 Årets knäppaste: min kusin gabriel Årets mest spontana: jag lämnar tydligen inte så mycket åt slumpen för jag kommer inte på nåt. gör bara små spontana grejer, utgångar osv Årets film: kluring där! edward scissorhands tror jag. ska man välja en film som utkom i år så gillade jag faktiskt beck - levande begravd mycket Årets bok: änglar och demoner eller snömannen Årets bästa fest: viktors wokkväll var väldigt bra Årets bästa dag: hemskt oklart. kanske popadelica, en dag i somras eller nån nu på höstkanten Årets sämsta dag: vet inte, kanske 23/4 Årets sällskapsspel: kortspel och galenpanna om de räknas Årets dataspel: bonniers trafikskola ;) Årets fotbollsmatch: razan, rasmus och jag vs. 4 random killar i 7-årsåldern

Årets tvprogram: våra vänners liv eller mordkommisionen Årets saknad: tid Årets snygging: han Årets misstag: att lägga ifrån mig kameran på den där jävla hyllan hemma hos rojas Årets nya vänskap: många fina! t.ex viktor och christian, för de symboliserar både bokklubben och emmaboda. även alla bra under greklandsresan Årets positiva överraskning: skolan - att jag inte fick ig i nåt ämne, att julbordet där var gott, att jag överlevde Årets besvikelse: hultsfreds konkurs... Årets frukost: gurkans och min pannkaksfrukost, fick typ men för livet efter den, hehe Årets dryck: te! Årets finaste: att få bli pussad på, skämtad med, rest med; att få finnas till helt enkelt Årets vän: omöjligt att välja en Årets roligaste människa: bror Årets mest besökta fik: johans Årets lärdom: never look back kanske


happy new year.

mitt nyår var så himla bra. särskilt om man jämför med tidigare år. först en trevlig middag som var fint uppstyrd och raketer och världens längsta snöskyffel på det, sen festligheter med andra, minst lika fina vänner. och som avslut, eller rättare sagt som början på det nya året, var jag med min baloo och gjorde snöänglar. 2010 har verkligen varit ett av mina livs bästa år. så många fler skratt än tårar. jag hoppas att jag har utvecklats och blivit självständigare. vet iaf att jag har insett tre saker: 1. jag är bra på att uppskatta det lilla. 2. man kommer långt på snällhet. 3. jag har världens bästa vänner.
känns så jävla sjukt att inte ha en aning om var man befinner sig nyårsafton 2011 men det återstår att se. på vägen dit försöker vi se till att ha ett hejdundrande fint och lyckligt och spännande och lärorikt och bra år. studentåret for fuck sake! orealistiskt, men så är väl livet ibland. puss mina finisar! ska bomba er med inlägg framöver tror jag.

RSS 2.0