dance our tears away


här kommer en del av hösten och vintern i instagram-form. det var middagar, upp till åre en sväng, födelsedagar, promenader, stockholm, fest, pepparkakor och mys. 

EGO


så här såg jag ut februari till maj förra året. brunare än jag trodde i februari, mina ögonbryn blev till streck typ(?!) och jag klippte mig.
 
är i barnarp för att hälsa på familjen men slutar alltså med att jag bläddrar bland webcam-bilder från 2012. två av tre familjemedlemmar jobbar och den tredje är sjuk och ligger och sover. roligare kan man ha. hörs snart igen.

comeback

ibland tänker jag att jag ska skriva något här. ett hej bara. men det känns pretto med tanke på att det blir det första jag skriver på så länge. men vad fan, nytt år, nya möjligheter. så, hej. det är fredag och jag sitter uppkrupen under min mjuka pläd i sängen med ljus runt omkring. kvalitetstid med sig själv var det. vilken klyscha, men likväl sann. har läst klart torka aldrig tårar, fina roman och fina jonas gardell. så var det med det, dags att påbörja nästa bok snart. läsmode on!
 
annars då? är pepp på det nya året! att sätta sprätt på de pengar jag skramlade ihop år 2012, vilket kommer att gå fort. har börjat på ett vikariat vilket gör mig mer rotad i jönköping, men är tryggt med schema. det mesta är tryggt faktiskt. då fnns liksom inget mer att säga. pratar mer snart igen. pussss
 
 

RSS 2.0