liv.


en mkt fin person. vill inget hellre än att ha sommarlov. NU!

loving you is easy.


jag har nya, fina skor och dagens citat langade nathalie: "man behöver ju inte vara inne bara för att man är ute"


operation dagsverke.


operation dagsverke resulterade i flera timmars städande och plock. hoppas att det underlättar lite för flickorna i sudan... önskar att jag var lite mer engagerad i välgörenhet. men det känns som om det inte finns nåt att göra samt väldigt abstrakt vart hjälpen går till, om den ens når fram.
stör mig jämt på när det (på ytan) ser ut som om ingen bor i rummet för att det är så välstädat och stilrent. lite så är det hos mig just nu, men lovar att det kommer bli ändring på det redan imorgon ;)
 


woho.


den bästa katten jag vet. (älskar hur bilderna aldrig hänger ihop med själva inlägget)

i morse vaknade jag medveten om att ett relativt stort biologiprov väntade runt hörnet. WOHO. var inte så lockande att stiga upp, men jag gjorde det, vilket i sig förtjänar en applåd. på tisdagar cyklar jag oftast eftersom det är det smidigaste sättet att ta sig från skolan till min fars och även mitt arbete, där jag tillbringar eftermiddagen. likaså idag. när jag till slut satt mig på cykeln och kom ut på gatan började det regna. WOHO. jag som precis nästan hade stressat ihjäl mig i mitt försök att platta luggen. värt. när jag kommit susandes nerför backen, passerat råslätt och var halvvägs in i stan kändes det som om nån drog cykeln bakåt. men det var ingen där, för jag kollade. cykeln var svår att styra också. nån minut senare klämde jag på bakdäcket för jag hade kommit farandes ganska snabbt då jag körde upp på ett par trottoarkanter. fast det fanns luft som det skulle. cyklade lite till och insåg att det var framdäcket som det var fel på. jajamän; punktering! ännu ett WOHO.
kom för sent, dock inte föööör sent och behövde alltså göra provet ändå. det gick åt skogarnas skog i helvetet. WOHO. 

lol, fin redogörelse va... men det har varit en glad dag trots allt måste jag säga. cykeln är dessutom redan fixad då jag har en sådan ypperlig bror! och jag slapp cykla hem ;)

herrå.



i'm yours to keep if you want to.



b&j




min blogg kunde inte varit populärare! idag har jag haft en nice ledig dag; till att börja med i sängen läsandes singoalla som var bättre än väntat och som ska redovisas muntligt imorgon och på eftermiddagen plockade jag lite blommor i trädgården och begav mig till farmor som fyller år. hon bjöd mig på en god rabarberpaj och sen cyklade vi en runda. fina farmor!

phylloscopus trochilus.


glada besked från filip angående håkan hellström! mitt hjärta har nog börjat slå lite för den mannen igen. håkan alltså. wiiiiiie!
annars undrar jag var sommaren är och vad man ger en 75-åring i födelsedagspresent...


never ever good enough.


så sinnesjukt omotiverad men i övrigt glad. det funkar ganska bra att ignorera.
idag kom vi fram till att en 18-åring har upplevt 6570 dagar. av dessa har 2190 slösats bort på sömn, om man sover i snitt 8 timmar per dygn. ovärt!!! men man måste väl vara pigg för att livet i vaket tillstånd ska kunna uppskattas. ja, så är det nog.
 
ikväll hoppas jag att hela min familj sätter sig och kollar på mordkommisionen!


rugby.







i onsdags eftermiddag var det rugbyturnering. vi var där.

r.i.p kära kamera!

är fortsatt bitter över min kameraförlust. vet att det inte gör att jag får den tillbaka, men kan inte hjälpa det... tänkte att jag tar nya tag imorgon!
här kommer en hyllning med bilder från min älskade älskade ÄLSKADE kamera i form av trysilfoton tagna med den.















top3.

1. be mine
2. beat heart
3. skinny love

de tre låtar jag repeatat mest den senaste tiden. vet inte om den som upptäcktes först borde ligga på förstaplatsen? började hur som helst med bon iver innan jag tröttnade och gick vidare till moto boys underbart vackra musik för att sedan falla för erik hassles och ellie gouldings fina version av be mine med en oerhört igenkännande text som jag citerat ett par gånger här nedanför. orkar snart inte med nån av dem, så nya tips tas gärna emot ;)

ps. tro det eller ej, men som bubblare får denna vara med!
du och jag är miraklet här

köpenhamn.

är så in i helvete oproduktiv att jag bara sitter och är arg på mig själv. lugn och fin.
här kommer bilder från påskhelgen i danmark.



















































flowerpower.


det finns bra saker också såklart. saker som våren, ni, textrader, spännande blickar eller att hitta de stora klumparna i Startpaketen med sån där havremüsli.  

niotillfem, kenza och ni andra - here i come!

har uppenbarligen fått lite högre bloggambitioner. en spark i baken är väl aldrig fel.
att det ska urarta och att min omgivning inte vill vara i närheten av mig (kanske bland annat) på grund av att det som sägs, görs eller ses direkt efteråt kommer synas här hoppas jag inte. inte för att det skulle göra er till ofrivilliga kändisar ;) men ändå.
frågan är om det ens finns nåt att tillföra. det är sånt som märks.
mysig och lugn kväll, nu taggar jag sömn!
godnatt.


as if a good thing ever could make up for all the pain.


min mamma kom hem idag. men inte mina kusiners. hon kommer aldrig tillbaka.
aldrig har en stor innebörd och olyckligtvis kommer det i det här fallet att uppfyllas. väldigt hemskt och orättvist. tänker att det händer alla, folk dör hela tiden ju. men det är när det kommer tillräckligt nära som det känns. det är då man påminns om att vi måste ta hand om varandra.
såg bilder och några filmklipp från begravningen nyss. gjorde så jävla ont. inte pga saknad, men för de funderingar och konstateranden som dyker upp.

it's a cold thing you'll never know all the ways i tried.


jag köpte fyra plagg på röda korset idag. 120 spänn. väldigt överkomligt. har redan styckat det ena lite.


RSS 2.0