änglar och demoner

känner att läslusen i mig har kommit tillbaka! mycket uppskattat.
lånade dan browns "änglar och demoner" igår och nu har jag sträckläst i flera timmar. den har verkligen inte gjort mig besviken än så länge, den är nästan spännande hela tiden. trodde inte jag skulle hänga med nånting, ungefär som det var när jag läste "da-vinci-koden" men jag har faktiskt fattat det mesta :)
har varvat läsningen med att stå i fönstret och kika på en helikopter som cirkulerar häromkring timme ut och timme in. det hänger typ ett nät under och jag är mycket nyfiken på att veta varför. är det ett djur som ska fångas in? hm... 


fråga inte, det är på den nivån jag vill ha det.

har inte känt mig social på några dagar nu, men däremot jävligt känslig.

nu ska jag käka pyttipanna med barbequesås! när vi satt och åt häromdagen stod det på etiketten att denna sås och pyttipanna funkar utmärkt så här ska smakas!

herrå.


jag är glad för jag är nöjd.



har haft en fin lördag och mina vänner har fått mig på andra tankar.
jag menar, är ju bortskämd om jag inte känner mig nöjd med att ha kikat runt bland secondhandsaker tillsammans med en bästis och där fynda en underbar hatt, sedan äta ett stycke morotskaka som mamma köpt till mig för att sedan sitta på ett fik och dricka te omgiven av personer som jag tycker om, varenda en av dem tycker jag så innerligt mycket om och det var skönt att det för en gångs skull fick vara så. 
pricken över i:et är att komma hem för att packa och samtidigt tagga en skidresa som väntar med två finingar. 

ta hand om er nu så ses vi nog vid lovets slut 
 

livet i skolan.

sitter i bibblan och hör saker som "kan man hämta pi?" från mina kära classmates mittemot.
ska kika lite på en fysiklabbrapport nu. kul!

glömde säga igår att det hängde toapapper ur vår lärares byxor. freshifresh.

tett

Lovade ett inlägg.
Skoldag med biologiprov som huvudmoment. Var utformat lättare än förväntat så jag tror jag klarar mig den här gången också, puuuh.
Därefter en sväng förbi optikern där jag fick bevisat att det är fel på åtminstone min ena lins. Hoppas det bättras avsevärt när han fixat en ny.
Eftermiddagen ägnades sedan åt min filosof. Så snäll är hon.
Nu ska jag kika på en engelskapresentation vi ska göra om den möjlige sexmissbrukaren Shakespeare. När jag tragglat det några gånger tänker jag ge mig själv lite efterlängtad sömn.

Pusshej!

95/96?



här sitter jag med möra armar och väntar på pizza. känns rätt ovärt att äta efter att nyss kommit hem från ett trevligt ki-jympa-pass med martina.
helgen har för övrigt varit bra, trots dissar; film hos ida två kvällar och mycket, men tydligen inte tillräckligt mycket sömn.  
hittade lite bilder från en gång då jag och en flicka vid namn matilda var brudnäbbar på en av pappsens kollegors bröllop.

nu tar vi nya tag inför den här sista veckan innan lovet :D


hej

ni mår väl bra? jag gör det. var riktigt nöjd länge. lever kanske lite på det fortfarande för de största störningsmomenten just nu är att det kommer upp massa rutor om virus i datorn, att google inte fungerar och att jag har ett helt berg med plugg framför mig. det är ändå ganska obetydliga saker när man tänker efter. annars längtar jag mest till trysil, funderar över låttexter och drömmer om en tid med vårsol eftersom snön inte är så sällsynt längre och tyvärr därför har tappat lite av sin glans.

nu ska vi se om jag kan knåpa ihop ett föredrag som uppmuntrar en åttagradig betygsskala.
är (som vanligt) i en period där jag inte orkar anstränga mig alls. känns som att det får gå som det går. fel inställning för nån som lovade att göra sitt bästa hela året...
kaffe och den här fula bloggen sitter fint nu.

ta hand om er!


RSS 2.0