fever fever

ibland har man dagar då man känner sig odödlig. det är inte en sån dag idag.

D.A.N.C.E

nu: parmiddag!

time flies


mitt i veckan och tråkigaste jobbdagen är förhoppningsvis över. positiv tjej. men: ikväll ser vi fram emot dogtooth på folkets bio. och sen ser vi fram emot helgen!

du du du

bara du.

reading/running


hann fota hösten en stund igår. älskar alla färger och ännu mer lukten av lönnlöven. mmmmh. det är nåt särskilt som ligger i luften de här månaderna och snälla frost, du behövde inte komma än.
skulle gått och utbildat mig i magna cura idag. några timmar om hur, var och vad man skriver om ens vårdtagare i programmet med samma namn. men det blev inställt pga sjukdom så nu är jag ledig. ska lägga mig bredvid baloo och läsa lite, sedan ska vi titta på film; winter's bone. började på den lite igår, men jag somnade visst... därefter ska jag och brudarna trotsa älgjakten och ge oss ut i löparskorna!

meteorskur

i helgen stod vi på balkongen i mollösund och tittade på stjärnor. chris lärde oss att de som blinkar jättemycket i flera färger inte är stjärnor utan planeter. på lördagen fick vi på olika håll veta att det under kvällen skulla falla meteorer mot jorden som man hade möjlighet att se. och vi fick se några meteorer studsa in i atmosfären och lysa upp lite. väldigt mysig upplevelse!

jag ska resa från stad till stad efter pokémon/tillsammans blir vi ett lag/måste fånga fler

det knallar och går. har jobbat en andra tur för hemtjänsten idag och nu ska jag börja lite smått på mitt och hannes pannbiffs-projekt. mollösund var över förväntan, jättemysigt och jättefestligt. puss

turbo

igår var det turbodagen. hann jobba 7-16, snacka över en kopp kaffe med becca (titta vilket hår hon har, aaah!) och köra bästa löprundan på länge. idag åker vi ett gäng till mollösund. superfint. ses på söndag!

111004

kanelbullens dag idag och vi åt varsin kanelbulle. nice nice.
annars har jag jobbat lite här och där och nu ska jag hämta karln från sitt jobb. livet är väldigt händelserikt, jepp. hörs snart!

RSS 2.0