regnperiod, hate it.


fick en chock när jag tittade ut genom fönstret igår och det regnade! bläääää.
förutom att vi hade ett stort skrattretande hål på 5,5 timmar idag var detta en bra tisdag. jag menar jag hade kunnat göra massor med saker om jag bara hade vetat om det, istället för att med resten av klassen ovetandes om att kemilektionen skulle bli inställd läsa läxan till samma lektion. hade kunnat dra med mig några upp till barnarp till exempel. men inte blev det så inte. vi har istället gjort en upptäckt av en råtta vid juneporten precis då ämnet diskuterades, vi har druckit festis/ramlösa inne i en snobb-tv-affär, jag har tagit bussen till råslätt, köpt ett grönt äpple och utbytt några ord med min granne som skulle med en annan buss och sedan tagit bussen tillbaka till skolan. ätit muffins som nathalies mamma hade bakat till klassen. vi kör en grej som innebär att ifall ens mobil ger ifrån sig något ljud, som när man får ett sms eller när den ringer så får mobilägaren bjuda klassen på fika. vi har redan bjudits på två omgångar muffins och imorrn skulle vi nog få äppelpaj!
och nu kom jag på att jag har glömt att öva till fysikdiagnosen imorrn. usch, borde göra det nu. hoppas att vi får sluta när vi är klara iaf.

äh, nu måste jag sova.
goodnight.

victory.


idag är jag sådär söndags-ofräsch med skitigt hår och gårdagens kläder på mig.
igår smakade jag för första gången ben and jerry´s-glass. det var gott! och så lånade jag bl.a första harry potter-boken som jag nu har läst några kapitel i. än så länge verkar den bra. det var flera år sen jag såg den första harry potter på film men lite av handlingen kommer jag ihåg. fast det är omöjligt för mig att säga vilken av boken och filmen som är bäst. fortsätter boken att vara bra så lär den "vinna" eftersom det nästan jämt är så att böckerna är bättre än filmatiseringarna.
igår var jag också en stund på stan, men eftersom det var marknad, med andra ord mycket folk och jag var sjukt trött stod jag inte ut i mer än en kvart. så jag gick till bibblan där jag fann det mycket mer trivsamt, sedan hjälpte jag några turister med bilvägen till stora hotellet vilket var krångligt och sist promenerade jag. gick bl.a på spångarna vid rocksjön där jag aldrig gått förut. det var ganska fint. 
nu ska jag nog ut och cykla och hoppas att jag blir lite uppiggad. sen måste jag plugga. läsa några sidor i en bok på engelska, kemi och kanske att jag räknar nåt mattetal också. det skulle vara duktigt av mig i såna fall.

ha det så bra ni bara kan!

"hemma på min gata i stan, där bor det en fru som har sålt alla sina arton ungar för 25 öre styck..."


jag har ett jävla överflöd med bilder har jag märkt.

klockan är runt halv nio, det är fredag och fast jag har hela (nästan iaf) kvällen framför mig är det enda jag har lust till att göra att gå och lägga mig i sängen och drömma något fint. men inte riktigt än, ska ladda ner lite grejer först, duscha och om jag kanske blir piggare kolla på harry potter. simon lånade ut fyran och femman till mig så det känns som att jag borde se dem snart ifall han vill kolla på dem själv. detsamma gäller dina filmer, martina :P
jag håller jämt och ständigt på och säger att jag ska göra massa saker och antingen slutar det med att jag inte gör dem alls eller så dröjer det sjukt lång tid innan jag tar tag i det vilket är tråkigt när man tänker efter lite. men jag ska låna de där böckerna, köpa de där sakerna, ta ett fotbad, åka hit eller dit, skaffa bättre studievanor osv.
så småningom iaf.  

såg lite på saltkråkan innan. man smälter verkligen när man ser skrållan, tjorven, stina, båtsman, melker och alla dem. urgulliga människor.

vi höres, ha det bra tills dess :D :D

ekobussen08.


det var dimmigt i morse och liv var den enda som ställde på att bli fotad.

när vi var nånstans åt gränna-hållet och undersökte lövskog hoppade liv upp på claes axlar och skulle se om det bodde en liten mus i en fågelholk. tror inte att musen var där. skrattade mest åt att en liten söt gråsugga klättrade in innaför livs jacka och sen trillade hon ner på marken och blev helt grön.

LOL.

dagg är fint.

maaaaaaat :) vi hängde för oss själva och tyckte att vi hade mkt roligare än folket på bilden. de skrattade ju typ inte?  

vi naturare älskar att vara i skogen, åh. och att posa, tydligen.

vadå det där kan väl jag också göra. bara så att du vet, gustaf.

kära klasskamrater på led efter att ha gått i en urskog och suttit ensamma på varsin plats i ungefär 20 min och tänkt eller sovit.

razan är cool.

tack för en bra dag nv1a !!!

usch. orkar inte skriva nåt. så jag gör inte det. ska klia lite på alla myggbett jag fått idag istället.
hejdå!

first time.



igår fixade jag vg på konditionstestet. med andra ord klarade jag mina mål att inte stanna någon gång och att inte komma så där precis retligt nära under vg. det var jäkligt härligt :D 
under dagen rosades min mössa. det gladde jag mig åt, självklart gjorde jag det. komplimanger är aldrig fel, inte på mig iaf. och fjäsk är en helt annan sak.
idag åt jag för första gången i mitt liv på mackmakeriet. trevligt det, med två damer från skolan. på eftermiddagen var jag förbi och pratade lite med en av mina favoriter, all time.
sen har jag varit lite här och var med fina människor. kollat lite på idol och andra avenyn. skådespelarna i den serien är verkligen inte i världsklass, men nånstans måste de väl börja. 

det är otroligt att vädret håller i sig. inte mig emot, för jag älskar det. på riktigt. att gå omkring i drivor med löv och med en värmande sol i nacken kan man inte annat än njuta av. och älska. solen, du underbara sol. jag tycker att uttrycket "jag älskar dig" används för mkt, det är ofta så att man egentligen inte menar det. för att höra just dem orden kan få en att spricka av lycka men sedan förstår man oäktheten i dem och så på en sekund, förstörs allt. ganska synd om ni frågar mig. 

hej.

hej hej misslyckande.


hallå i stugan,

imorrn ska vi löpa munksjön runt vilket innebär 4,8 km:s flås (=coopertestet ggr 2 !!!) och jag har taggat på sämsta möjliga sätt. ni skulle bara veta hur mkt osundhet de senaste dagarna har bestått av. shit, vad dåligt det kommer att gå. vet inte om jag ska skratta eller gråta. dumma, dumma, mig. jag hoppas att jag får en okej tid iaf. sen har jag fått uppfattningen att min klass överlag är ganska vältränad så jag som ändå hade rätt okej kondition när jag gick i 9c kommer nu att ligga sist. det är mycket som beror på vad man jämför med. och ska man misslyckas kan man ju lika gärna göra det ordentligt, haha :D
jaja, det kommer fler chanser och det är inte något direkt viktigt som står på spel så jag har väl ingen anledning att oroa mig. egentligen. 

kram kram kram, hoppas att ni allihopa får en trevlig vecka :)

are you taking the piss?


hejhej!

då har ännu en skolvecka passerat. den här var ganska lugn. redan nu vet jag att nästa kommer bli tvärtom. rätt tuff. ska ut med ekobussen en dag och det ska iofs bli kul. kul hade vi förresten i eftermiddags trötta och flummiga som vi var. kul var det när vi fick veta vad uttrycket "are you taking the piss?" betydde. för er som inte redan visste eller för er som inte går i min klass så har det samma innebörd som "are you kidding with me?". nu vet ni det.
kul ska jag ha i helgen också.
när man frågar folk i klassen vad dem ska göra under helgen svarar typ alla att de ska plugga. tyvärr måste jag nog också göra det lite grann. inte alls kul, men nödvändigt. det är väl sånt man får stå ut med när man går natur. nu verkar det kanske som att det inte är självvalt fast det är ju precis det det är. så sluta klaga nu sandra. jag vet inte i vems händer framtiden vilar i, jag vet bara att det aldrig någonsin blir som man tänkt sig så det är bara dumt att fundera över huruvida saker och ting blir efter gymnasiet. om det kommer att ha varit värt det. det är ju omöjligt att veta nu.

eftersom jag har skrivit massa om min trasiga kamera tidigare kan jag tala om att den skickades in på lagning men sen fick jag en ny, tack vare försäkringen tror jag. det var bra.

adios amigos.

vännen min.


för du kommer alltid att vara min vän.
jag älskar dig.

bussresor.


mer kossa mu-bilder, hehe.

jag bakade scones till mig och finaste innan. gottigottgott.
jag längtar inte tills imorgon. absolut inte. börjar 08.25 och slutar 16.25, fy för det! däremot längtar jag till helgen. allt som har med ledighet att göra lockar mig sjukt mkt.
jag skulle till pappa innan skolan på förmiddagen. missade två bussar och sen var klockan för mkt för att jag skulle hinna vänta in en tredje så jag fick ta moppen. usch för det. för det första fick jag ta ner håret jag satt upp så prydligt och sen när jag kom iväg började det regna. som om kylan om fingrarna inte räckte. 
tacka vet jag kollektivtrafiken. att åka buss är för det mesta trevligt. det är bara att slappna av eftersom man ändå inte kan påverka bussens hastighet, det finns folk att studera (om man åker själv också tjuvlyssna på ibland) och värma sig lite när man stått och frusit en stund. socialisera sig med en vän man träffar på. störa sig på folk som försöker gå av vid dörrarna för påstigande och le mot söta tanter som sätter sig jämte en. titta ut genom fönstret och tycka att man inte är en del av, utan bara någon som iakttar, denna väldigt stressiga värld. dock är bussresor inte fullt lika underbara när bussarna är försenade, när inga tider passar eller på sommaren då de inte är annat än överhettade. bussar är bra. tycker inte ni också det ? 

jag tror att jag håller på att bli förkyld. näsan rinner. som på alla andra just nu ungefär.

ha det bra

fall, autumn, whatever.


hello!

helgen var rätt så märklig. av vissa skäl la jag mig inte förrän efter tre igår "kväll". lördagen började bra, vädret var underbart. hösten är här och för tillfället tycker jag att det bara är mysigt. färgerna, vinden, dofterna, kylan; jag tycker att allt är positivt just nu! 
efter att ha varit i stan och köpt mig en välbehövd jacka tog jag en cykeltur. det var inte alls meningen, men jag råkade cykla över en orm. den var rödbrun, inte så stor och hade nåt mönster. vet inte vilken sort det var, nån annan som vet? en kopparorm kanske? men isf var det ingen riktig orm... skit samma. det var först efter jag reagerade och då vände jag. den var oskadd. skönt! 
igår kväll tänkte jag och becca gå på bio. vi ville se patrik 1,5 eller mamma mia men det ville allt för många andra också så det fanns typ inga biljetter. när vi med inga förhoppningar alls frågade om det fanns biljetter jämte varann kvar hade vi turen med oss. någon timme senare och efter fika på donken satt vi på första raden och inväntade första scenen i den svenska filmen som hade premiär i fredags. patrik 1,5 alltså. vi tyckte båda att den var väldigt bra. fin. sen funderade vi på om handlingen kanske kunde få homofober att ändra uppfattning. visst kan man hoppas på det. om ni inte vet vad den rätt så omdiskuterade filmen handlar om får ni fråga :)

idag har jag sett på idol-repriserna, gått på ytterligare en höstpromenad, tränat på f&s med martina och faktiskt; joggat. väldigt duktigt för att vara jag. skönt var det också.


imorrn är det återigen en ny vecka och jag hoppas att den börjar bra för er :D

kramar

knäppis.


och allt jag ville var att ha en päls att borra in mitt ansikte i eller en axel att luta mig mot.
men jag fick det inte så istället la jag mig på trottoaren och tittade upp i skyn.
weirdo...

lööööv jooo.



wihooooo!!! jag fick godkänt på fysikprovet :) löv- och barrträdsförhöret verkade också ha gått bra. skönt.
av alla dagar den här veckan så var jag allra tröttast idag. jag har sovit flera timmar för lite och i förmiddags kändes det som om allt var en enda dimma.
det mest ansträngande jag gjort efter skolan idag är att gå en promenad i det mysiga men kalla höstvädret. jag träffade några kor som jag pratade med.
i ettan eller tvåan gick vi på samma ställe med klassen och då var det några kor som jagade oss eftersom vi gick i hagen. skitkul :D :D fast en del höll inte med då de istället reagerade med att bli ledsna, om jag kommer ihåg det rätt.

jag får nog lägga mig tidigt idag så att jag inte sover bort halva dagen imorrn. skulle kunna gå och lägga mig nu, men det känns lite väl. ett tag hade jag väldigt svårt att somna på kvällarna, så det övergick till nätter och då fick jag panik över att det snart var en ny morgon. jag tänkte på annat också. massa annat. man ska nog inte tänka så mycket på själva insomnandet när man har gått och lagt sig. och inte börja grubbla på stora frågor och problem. för då somnar man inte. ehm...
jag tycker iaf att det är härligt och efterlängtat med helg.

ha det bra mina vänner !!!

classmates.


en dag hade vi klassdag. eller nja, snarare klasseftermiddag. ett par timmar ägnades åt samarbete & fika. det var kul.

finaste nathalie :)

liv, theresé & gustaf. snyggon!
 
på idrotten hade vi inlines. jag filmade nathalie och linnéa och dem såg rätt roliga ut faktiskt. kände att jag hade ett försprång då stadsgårdarna hade skridskor tillräckligt många gånger för att själva tekniken skulle fastna.

woohoooo :D :D goingar. vissa fick ha hockeyhjälmar också. ännu snyggare än de vanliga.

razan är cool. fikade med henne, nathalie och anna på håltimmen idag. varm choklad & chokladboll var väldigt mättande måste jag säga. först tog jag bara fyra tomatbitar till lunch för jag trodde att jag skulle spy annars. men det såg rätt illa ut så det blev ett knäckebröd också ^^ ni antecknar väl nu?!

anna vill inte visa sitt söta ansikte utan tycker det räcker med sina snygga ben :P

idag tog vi skolfoton. varför blir man aldrig bra?
jag har sett i flera tidningar (dvs aftonbladet & jp) att skolfoto-företaget erbjuder retuschering av bilderna de tar. har man nån finne eller liknande tar dem bort den mot lite pengar. själv tror jag inte att jag skulle vilja använda tjänsten. men tänk om nån annan gör?! då vet man inte vad som är äkta eller inte. vem som vågar stå för hur den ser ut eller inte. perfektion finns inte. men vi duger rätt bra ändå och så tycker jag att det kan få vara. 

byebye  

charmtroll.


wilma & becca är söta och man blir glad av dem.

barn är så gulliga och får en att smälta. det finns inga andra människor som är så naturliga och äkta som barn är. hur kan man liksom inte älska dem? tänk bara på de söta fingrarna. fint.

herrå.

sömn, skola, skratt, sockervadd.



halli hallå!

råslättsdagen idag. först var jag, becca & martina i skolan och hjälpte brors klass med frågor. vi kunde faktiskt rätt många om jag får säga det själv. fast dem vann inte för det.
sen hängde jag med becca hela dagen. najs!!! vi kollade bl.a på filmer som vi gjorde för nåt år sen. wannabe wallander typ. jag spelade alltifrån mördad till polis och pennfabriksarbetare till sjuksköterska. roligt var det.

nu har kameran också kraschat. jag och broshan bråkade och tappade den i golvet så den gick sönder, hehe. jag trodde att han kunde laga den men det kunde han inte då den just nu ligger isärplockad här jämte mig. därför är det hej hej mobil-kamera just nu.

imorrn är det söndag. söndagar är deprimerande. bara att veta att man dagen därpå ska väckas av världens störigaste ljud (väckarklockan) och att man har en lång, jobbig skolvecka framför sig med allt vad det innebär (mkt läxor, lite sömn & fritid) gör inte mig på nåt glatt humör precis. på söndagar händer det inte så mkt heller. man hinner nästan aldrig göra nåt vettigt för man utnyttjar helgens sista sovmorgon alldeles för väl och sedan rullar dagen på mer eller mindre segt, då allting är helt dött, d.v.s busstider, stan och sånt. jag vet att de flesta håller med. söndagen är tråkighetens dag.

ha det bra hörrni :D

come let´s pray for the weekend babe.


hej hopp!

äntligen fredag, och äntligen helg!!!
jag har lovat att vara hos becca om tio minuter och jag ska försöka hålla det. med andra ord har jag bråttom och måste sticka NU!

kram kram :) 

the boss.


hello.

idag stötte jag & becca på bästaste annika. när jag sa att jag saknade henne sa hon att det kan vara bra att ha nån att sakna. och visst kan det vara så. nu saknar jag henne ännu mer bara för det. skolan är inte rolig längre :(

jag har en intervju att skriva tills imorrn. och jag vet att jag inte kommer börja med den förrän ikväll och sen sitta uppe långt in på natten innan den blir klar. det är liksom jag i ett nötskal när det gäller sådana inlämningar. 
bruce springsteen spelas i köket, och dancing in the dark, hungry heart & born in the usa funkar bra som bakgrundsmusik.

senare idag börjar ännu en säsong av idol. och det måste ju ses. än känns det inte helt uttjatat. ny jury också! så här i början vill man ju se en elak sådan, eller är det bara jag som är så kall, haha? 

puss & kram på er    

sängmys.


eftersom jag inte haft nåt tv-program att se på idag har jag kollat igenom massa bilder i datorn. och jag har en hel del. de ovan är två av dem, tror att de är tagna nån gång i början av åttan eller kanske några veckor innan. inte helt nya alltså. man ser verkligen att dem låtsas-sover ! mina sötnosar :*

skoldagen var inte särskilt lång, den bestod av två lektioner, engelska och idrott. på engelskan hade vi en diagnos. precis som på matten och spanskan så gick det inte så bra som man kanske tror när man kollar på mina betyg. men det får väl mina fd lärare stå för. de var lite för snälla.
efter en ganska lång lunchrast letade vi oss in i huset med gympasalarna. jag tycker att det är som en stor labyrint med alla trappor och rum hit och dit. men vi hittade. sedan skickades vi iväg av herr vikarie på små orienteringsrundor. det gick bra. förutom att jag trillade i en trappa i rådhusparken, haha! hand och knä lite smått uppskrapade, dock ingen fara med mig.
när dusch och ombyte var klara kånkade jag ner med min tunga väska till pappa och där befann jag mig i ett par timmar innan jag trampade iväg mot barnarp på min kära cykel. jag var ganska trött och i slutet av barnarps-backen cyklade en trebarnsmor om mig!!! hennes yngsta barn är lika gammal som mig så hon är ju i medelåldern. jösses. nu får jag förbättra konditionen om jag ska klara av att springa munksjön runt, vilket är mitt mål. jag vill inte gå.

toodeloo my very best friends

RSS 2.0