vill oss

surfar runt efter lite utbildningar. söker inte ens efter lund, vill nåt annat nu.

pessimism.

allmänt tröttsam och dålig dag. började redan igår när jag öppnade min kalender och såg att jag skulle jobba idag. apa. hade totalt glömt bort det och därför ställt in mig på att vara ledig med min kärlek. men icke. väl på jobbet hade de bytt ut vårt gamla larmsystem till ett nytt. tror det nya kommer vara bättre när man väl kommer in i det, men idag krånglade det bara. till att börja med tjöt det hela morgonen eftersom ett nödlarm hade satts igång och det inte gick att få bort. sen när nån väl fick bort det plågsamma pipandet var en text i vägen på larmdisplayerna ute i korridorerna. så då tänkte jag att det får man nog bort om man trycker här. och så tryckte jag mitt framför min chef och en arbetskamrat som stirrade och sa neeeeej, men det var för sent och det började tjuta ihärdigt igen. när allt gnäll runtom i huset var slut för idag åkte jag till hannes där det stod klart att det skulle dröja mycket längre tills vi skulle ses än vad jag trodde. ledsen tjej. tog mig i kragen och åkte till stan för att byta ut en present mot några muggar jag tittat ut. men då fanns inte muggjävlarna så jag fick ett tillgodokort istället. vad ska jag nu köpa? sen skulle jag köpa ett par träningstights jag fått i present i form av ett presentkort, men då hade jag glömt presentkortet i bilen. orkade inte mer och åkte hem. insåg att vi fått nya fönster i huset som jag var tvuuuungen att inspektera lite. slutade det inte med att jag öppnade ett och inte fick igen det (och inte mamma heller)? jo.

skål!

förfestar med bästa gänget! festivalfesten here we come!

tralala lilla molntuss, kom hit skall du få en puss

kära blogg,

lillördag idag och redan mitten av november. no stress. har inte jobbat så mycket denna och föregående vecka, sen blir det nog ännu mindre arbetsturer framöver. borde kanske ta vara på hemtjänsten, men tror inte jag tycker om det. vet inte. har svårt för att ens privata kläder fungerar som arbetsklädsel, den nästan obefintliga handspriten och smutsiga hem som medför dålig hygien, man är ensam och kan få stöta på alla möjliga boende och deras speciella krav, tidsschemat är pressat samtidigt som jag gillar att man alltid har någon arbetsuppgift utsatt på schemat och därmed ingen dötid, man får frisk luft mellan promenaderna, det är roligt när vårdtagarna uppskattar hjälpen, man arbetar självständigt och det är varierande uppgifter.

nog om det. idag har jag varit på magna cura-utbildningen jag berättade om en gång. och jobbat lite hos de söta dementa. kom hem till hannes där maten var färdiglagad (min mästerkock <3) och sen dess har vi gosat. nu tittar han på nån dålig alv/alien(?)-film så vi vinkar till varandra lite då och då och skickar slängkyssar. det är bra att vi övar på att vara ifrån varandra, haha.

en ny vana vi har är att spela yatzy på kvällarna! tror dock vi har tjatat ut det snart, men mysigt så länge det varar.

er sandra

M FOR MARTINA

igår var det fars dag och då spelade vi spel och åt kladdkaka med hannes föräldrar. sen gick vi på folkets bio och såg julias ögon. gillar skräckfilmer som har realistiska förklaringar på slutet men att man trots det sitter på helspänn under filmens gång, vilket var fallet med denna.
idag har varit en skön ledig dag, fått lite höstsol på näsan och ätit pizza med bästa pojkvännen i världen.
nu lite kvalitetstid med min fina martina!
puss

så mycket bättre

animated gif how to
den här lördagen har till större delen bestått av kravlöst häng med familjen. sällsynt. skulle hjälpa till med maten men hängde upp några fler tavlor istället. har även sett på så mycket bättre, kan inte låta bli att gilla det.
igår var det 111111, mäktigt, hehe. synd att missa klockslaget 11:11 bara. hade hur som helst en strålande dag. han är för bra för att vara sann.

tell me all the things you wanna do


i've heard that you like the bad girls
honey, is that true?
it's better than i ever even knew
they said that the world is build for two

quiche lorraine

tjolahopp! jobbade dag idag så under eftermiddagen har jag hunnit laga två pajer. mums! hade mycket jobb förra veckan men denna är det bara imorgon också (peppar peppar). känns bra. på fredag är det klubb orange som gäller och innan dess palindromes på fokus och kanske lite fotopyssel med baloo. och tre sovmorgnar! jaaa!!!

19

nu ska vi titta på hur min 19-årsdag såg ut!
firade in födelsedagen hemma hos chris som hade inflyttningsfest och vaknade sedan upp hemma hos hannes. hannes och cilla sa grattis och sen åkte jag upp till barnarp där det vankades trerätters. vi hjälptes åt och jag fixade mig.
hannes kom lite senare och var jättehjälpsam! här spritsar han potatismos till planksteken. efteråt tårta och presentutdelning. bortskämd, glad tjej!
på kvällen åkte vi hem till frida för att hålla ett litet kalas där.
vi spelade mitt älskade galenpanna! ja! min första person var håkan hellström.
spel är roligt!
smäääälter! så snygg!
bästis
hela gänget utan jag
spelade ett till spel. martina, jag, frida och lina mötte hannes, jesper och cilla i oogachakka
åh. kul sångspel
sen fick jag ännu fler presenter och efter det tittade vi bl.a på roliga grotescoklipp och shottade päronvodka.
då var det dags att ta av sig hattarna och lägga sig under bordet och pussas lite innan vi åkte hem.
FINFINA FÖDELSEDAGEN, TACK ALLA VÄNNER!

111101

godkväll! rapport från råslätt: hannes har skjutsat mig i en kundvagn och jag tror jag skrattade ihjäl mig så fint. mitt lyckopiller. annars har jag jobbat i norrahammar idag men sagt nej till imorgon, nån måtta får det va. haha, nä, fast jo. ikväll ska jag, hannes och cilla se tintin på bio. måttligt taggad, men vi får se hur det slutar. puss

RSS 2.0