880929

idag fyller världens finaste person 23 år! grattis älskling ♥

ung grön konst

peppen på att få ge hannes "huvudpresenten" på hans födelsedag (den anlände igår eftermiddag, wie!), på kommande helgbravader och på att fota det orangea, gula och röda. peppen på att plöja tv-serier, dricka varm choklad vid hans sida och att ta de sista cykelturerna. men, för att se lite tillbaka tittar vi lite på vad vi gjorde i lördags:

vi gick på vernissage! hannes och flera andra ungdomar ställde ut sin konst på johans café under kultur dag natt. 

här är hannes konst i form av fotografier. gissa om jag var stolt!!!

hemskt fin pojkvän man kan ha va.

drack bubbel.

fikade lite och tittade oss omkring.

sedan gick vi ut på barnarpsgatan en stund för att beundra angelica olais fashionshow. sjukt grymt! här modellar kimberly.
i publiken hittade vi herrarna! purple light med jazzigare stuk. efter modeshowen smög vi tillbaka in på johans och satte oss på golvet för att lyssna på herrarna. jättemysigt. efteråt skildes vi åt och kvällen avslutades på bongo med fina vänner.

mahal kita


JULI2010BARNARP(!)


om nu

aaaah, fin blogg man har!!! tidsinställer några inlägg som dyker upp då och då så att bloggen inte helt och hållet går i graven. 

för tillfället har jag som det ser ut fyra olika jobb, varav tre går under en anställning på jönköpings kommun (ädelstenen, gjutaren och hemtjänsten). planerar inte så mycket och tar det som det kommer. planerar väldigt mycket och är fullbokad. trivs bäst bland mina dementa, men kul med variation och framför allt att ha något att stiga upp till. samma känsla infinner sig dock inte på mornarna när min finis ligger i sängen och är varm och gosig under täcket. inte då. men annars. och annars är det mest jag och baloo. vi kollar på film & tv och pussas och går på bio och lagar mat och pratar och åker bil och säger att vi måste ta och spela schack med varandra snart. löptränar två gånger i veckan med lina och liz, mina peppande hurtbullar. och någon trevlig tillställning på helgen och så börjar det om. helt plötsligt har flera veckor passerat utan att man hunnit träffa dem man skulle och ville träffa. en nackdel helt enkelt. 

det var det om nu. 

skriver snart igen, känns som om vi håller lite bättre kontakt då fastän många nog har gett upp min blogg. det är okej.
kramar

grå vs grön

skaldjursrätten var utsökt, stort plus i kanten på tillvaron.

110907

fortsätter fortsätter lite på oredigerat naturtema. sån är jag. igår var han ledig så vi chillade och var bl.a på lite fotopromenad. mysigt mysigt. ÄLSKAR att ha nån som väntar på mig när jag fotar. och att ha nån att vänta på.
ska strax bege mig mot min fars, tillika mitt, arbete och försöka göra lite nytta. känner mig rätt så onödig nuförtiden.
sedan ska jag och hannes ge oss på en maträtt med räkor och kräftor i. tycker jättemycket om skaldjur i förrätter och att äta som de är, men tror att jag har svårt för det i varmrätter. ska bli spännande att se om vi gillar det!

hörs när vi hörs vänner

puss

vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer längtar efter något som kan rädda mig

mailar ringer mailar
springer snart
ser melancholia sen

moder jord


random bilder från 2010. satsar på naturtema den här veckan när det kommer till foton bestämde jag nu! jag och min kamera måste bli kompisar igen. har varit otrogen med hannes nikon och det är inte okej. har annars inte så mycket för mig, så det finns inte så mycket intressant att säga. letar jobb och pussas.

RSS 2.0