här kommer lyckan

idag fyller världens bästa bror 17 år. grattis stefan ♥ han är den person jag är allra mest stolt över. bara en sån sak som att han var den allra första som jag satt bakom ratten med. eller att han väcker mig varje morgon och inte ger upp, trots att jag frustar trötta, dumma saker och lägger mig ner igen med täcket över huvudet när han precis dragit upp mig och placerat mig vid sängkanten. att jag på riktigt inte tror att det finns någon som har något ont av honom. att han är tålmodig, arbetssam och inte slarvar. min kära lillebror är även den som jag har delat flest skratt med och varit äckligast med. den som har upplevt samma saker som jag, som inte undrar utan vet och man bara kan vara ärlig med utan några krusiduller. självklart har det funnits stunder då han har gått mig på nerverna, men den tiden är förbi skulle jag tro. han är så jävla genomsnäll och jag avgudar honom nog lite, haha.
för övrigt en härlig dag, hihi.
har flängt runt,
hånglat runt,
ätit runt,
hejat runt,
gått runt
med fina personer vid min sida och pratat strunt

run bitch run.

jag gör inte alls mycket nuförtiden. njuter mest av en mysig jul, hoppas att ni med gör det. och har som väl är inte tagit lika många webcambilder i år. tur för er! här är några. gillar den med morötterna mest! de hade jag odlat själv, mitt hår kunde inte varit fulare, det var sommar då och alltså vaaaaaaaaarmt. den bredvid är med bra, för den tog jag bara en liten stund innan jag for iväg till emmaboda :)
puss

bortsprungna katter ropar tillbaks.

är onykter ensam hemma hos hannes. yes. MISÄR. nu ska jag överlägga hur jag ska ha mitt hår, sedan ska jag äta en banan och in i dimman med lina den finaste :)
dekadensen är hård.
ha det underbart mina bästa

antiantisemitism

idrottslektionen innehöll förvånansvärt lite ångest, det var klurigt, men kul! sen avslutade vi med juldans, mys mys mys! HÖR DU DET LIZETTE! ;)
jag såg tydligen ut som en jude förut, observera jude, inte judinna. hade nämligen några flätor hängandes jämte ansiktet under min hatt. så, en ortodox jude då. har alltid drömt om att se ut som en sådan...
imorgon har vi vårt sista skriftliga prov och jag vill bara klaga sönder mig. stackars er, ni tänker säkert att herregud vad hon bara klagar hela tiden. med all rätt. det är ju faktiskt så att efter detta prov är (nog) kemi b över och jag får en ännu längre sovmorgon på fredagen, hur bra är inte det? inga mer labbar heller, ett hål på torsdagen och framför allt inga mer läxor!!!! slipper bekymra mig över om en reaktion är endoterm eller exoterm osv osv. det är ju bara provhelvetet som ligger emellan. tre och en halv timme, sen är det över. och ändå klagar jag över hur jobbigt det är. skärpning!
besviken liz som inte fick dansa räven raskar över isen eller prästens lilla kråka

ett gott skratt förlänger livet.

lyssnar på braiga musikhjälpen och inser att jag har gett upp skolan för längesen. hatar mig själv lite mer och tänker på att jag kommer se ut som ett fån imorgon när jag med en koordinationsförmåga utöver det vanliga, ur negativt perspektiv, kommer klampa omkring i gympasalen imorgon då emma ska ha ett aerobicpass. ser det framför mig och skrattar för mig själv. åt mig själv.

somliga går med trasiga skor, säg vad beror det på?


det är bara ett urval så det ligger nog något i det du sa.

sarah mclachlan/beyoncé

I've been alone when I'm surrounded by friends
How could the silence be so loud?
But I still go home knowing that I've got you
There's only us when the lights go down

You are my heaven on earth
You are my hunger, my thirst

hittade några jullåtar. har nog hunnit lyckats sönderlyssna dem nu, men ville ändå visa. Angel och
Ave Maria.
igår fick jag en ny chans att besöka bongo och jag utnyttjade det fastän jag sagt att jag skulle ta det jättejättejättelugnt framöver. men: ingen äckelfylla eller baksmälla här inte! förmodligen lika bra när inte min bästa martina fanns där och kunde släpa runt på mig, hihi.
och tänka sig, hade utan hutlösa mängder alkohol i blodet en väldigt trevlig vistelse på bongo ändå. fina människor överallt att vara glad med!
det som hände sen är en annan historia.

usch. för några dagar sen kunde man läsa i tidningen om en lägenhetsbrand i hok där tre personer dog. tre personer i 25-årsåldern och vi tänkte att det var en riktigt olycklig historia. gick precis in i köket och bytte några ord med min far som gav mig ett ansikte på ett av offren. jag kände inte henne, men vi har hejat med varandra, hört henne skämta. sett henne vid liv. är sjukt hur det fort kan ta slut. rip.
jävligt osammanhängande inlägg. men ni är så kloka så ni förstår. ta hand om er!

har lektion.

HEJ. som vanligt. hejdå.


baloo.

äter mango och är nöjd med allt som livet ger. vill kittla min baloo men nu ska jag och mamma visst träffa min kära farmor. jag som skulle räkna matte...

varje moln är trasigt, du räknar allt sorgligt

för att använda ett av linas bästa ord så kan man säga att jag befinner mig i ett halvt melankoliskt tillstånd. utan nån anledning. är ju egentligen bara tacksam och bortskämd (på det bra sättet om det finns) och glad och och och allt sånt där bra.
annars dövar jag tröttheten med kaffe och grimaserar vid stora busshållplatser, i brist på annat. dags att rycka upp sig? ja! vet några fina som kommer hjälpa mig. HA EN BRA KVÄLLER.


RSS 2.0