detalj.


fräsig bild hittad i mulseryd föreställandes martinas mor och hennes kompisar.

vaknade.
anklagade solen för min feberkänsla och uttorkade tunga.
åt frukost under filten.
cyklade ner.
drack.
kissade.
jobbade med nerböjt, tungt huvud.
drack.
kissade.
jobbade.
drack.
kissade.
åt kebabrulle.
cyklade upp.
på bussen.
träffade martina.
gick stigar. 
hoppade från bryggan. 
i sjön.
drack vatten.
svängde förbi farmor, sa hej.
åt våfflor.
såg en hel film, nästan.

nu är jag trött och matt och ska nog sova snart.
tänkte att ni ville ha en update! fast egentligen ville ni nog inte det... -.-

texten. mums.

lassssse <3
jag vet inte hur man lägger upp youtubeklipp direkt i bloggen, så varsågod, ovan finns en länk till låten jag just nu lyssnar på. den har varit älskad länge, länge.


njutarn.


gillar, gillar inte.


det finns ett fint träd som man ofta åker förbi. det gillar vi.
imorgon blir det jobb. det gillar vi inte.
på tisdag-onsdag blir det tältning. det gillar vi.
jag kan inte tillräckligt många av hultsfredbandens låttexter. det gillar vi inte.
första sommarlovsveckan, inklusive midsommar var jättebra. det gillar vi.

00:00


jaha. imorgon är det midsommarafton vilket jag tror betyder att vi går mot mörkare tider. tråkigt, känns som att skolstarten ligger runt hörnet och att hösten snart är här. hahaha, kanske inte ska tänka så långt fram? har hultan, vättern runt m.m m.m att se fram emot innan jag blir en gymnasie-tvåa! men tiden går så snabbt att man blir lite rädd ibland...

klockan är 00:00...! hoppas att det ger mig tur? kan inte det där med speciella tidpunkter och när/hur man ska önska osv så bra!

glaaaad midsoooooommar vänner! :D :D det är den högtid jag alltid ogillat mest, men i år kan den nog bli rätt mysig & bra ändå eftersom jag ska med martinusen ut till mulseryd.

pussar & kramar


maha, hittade en bild från midsommarn -04


wilmabeccasandra




i söndags tänkte jag, Becca och en av hennes bedårande lillasystrar titta på en cirkus/teater i stadsparken. när vi stod i biljettkön kom en herre och berättade att vi väntade förgäves; biljetterna var slut. men vi hade mkt trevligt ändå!
ni ser ju att wilma är en sötnos, men charmtrollet har också en underbar personlighet. och ni bör även veta att becca är en alldeles fantastisk storasyster!

idag njöt jag av känslan att gå på varm asfalt barfota. så härligt så :)

adios

och just nu lyssnar jag på regina spektors "samson".

kom nyss innanför dörren och som alltid när jag är utomhus sent om kvällarna påminns jag om hur underbara nätter är. särskilt ljusa, svala sommarnätter, men varenda annan natt består också av två älskvärda ting - nästan fullkomlig tystnad, och luft som tycks friskare än andra tider på dygnet.
sommarlovet har börjat finfint även fast min bror tog farväl av grundskolan och jag har då tänkt på hur jag själv kände för ett år sen,alltså hemska, negativa tankar. då hade jag aldrig kunnat tro att det skulle bli bra igen. men det blev det!
det är rätt skönt att man förändras, att man kan anpassa sig så bra och att man även vågar göra det. jag är inte bra på att våga, men jag försöker så gott jag kan, för jag vet att man vinner mkt på det. sen är jag lika tacksam för att vissa saker inte förändras, att man får behålla vissa människor i sina liv och sånt där fint.
usch, känns som att jag är skyldig massa folk pengar och andra saker, och jag bara mååååååste komma ihåg att betala tillbaka. är tungt att ha sånt på halsen och dessutom är jag lite smått orolig över att jag blivit så glömsk.
tisdagen tänker jag börja med en lång, fet sovmorgon, vet inte hur länge sen det var jag sov ut? sedan bör jag städa (lär inte ske eftersom jag har samlat på mig en alldeles för stor och jobbig oreda för att jag ska orka rensa upp den) men kanske sätter mig här och lägger upp bilder. har en stooor mängd jag har lust att visa för er men det är så många bilder att jag inte vet var jag ska börja... 

hejdå för nu

skryyyyyt och annat crap.


sliten men med nytt fint nagellack!

innan helgen kom förra veckan var jag depp. sen vände det med tanke på de underbara vänner jag hade runt omkring mig.
och nu känner jag att humöret kommer fortsätta vara bra (precis som det ska va)!
eh... sen så är det idag exakt en månad kvar tills hultan drar igång. och ännu mindre kvar till sommarlov!!!
idag fick jag applåder, det måste ha bidragit till mitt nöjda inre, heh. nej det gjorde det inte. men ändå.
 det var så att vi spelade upp en teater på engelskan idag och den gav oss de nästan obligatoriska applåderna som inte har nåt att göra med om framträdandet var bra utfört eller tvärtom. hade åtminstone kul. sen fortsatte lektionen med nån form av nutidstest där hälften av frågorna var bilder på personer som skulle namnges och jag satte alla! hahaaaa... samlade även på mig en del gissningspoäng på 1x2-frågorna vilket gjorde att jag fick flest poäng av alla och vann en applåd av klassen!


tummen ner på likgiltighet.


har börjat känna mig väldigt sliten och fail den senaste tiden. idag kan även likgiltig läggas till.
likgiltighet som jag avskyr så starkt hos andra, varför måste jag ha drabbats av det (igen)?
det sades i en bok jag läste en gång att likgiltighet är värre än att hata, eftersom när man hatar så bryr man sig och känner fortfarande ngt. jag instämmer lika mkt som om det var jag själv som kommit på det.

nu kanske jag minutiöst ska öva lite på myriader av svenska ord man aldrig använder men som jag har prov på imorgon. minutiöst och myriad är två av orden.

hejs


picknick!

efter skolan idag hade vi bestämt att vi skulle ha en liten picknick. platsen blev stadsparken och här kommer några bilder ifrån den. 

efter att vi slagit oss ner på en filt med barn iklädda neongula västar och två hagar som utsikt hände något fantastiskt - jag fick en gång för alla lära mig att spela på ett grässtrå! det var faktiskt ren lycka.

vi hade tagit med oss olika godsaker och gustafs egenbakade kladdkaka fick mest uppmärksamhet. den var välförtjänt och vi åt alldeles för mycket av den bara för att kakan var så farligt god. usch så mätta vi var efteråt!

vi myste med de söta, gosiga djuren.

två lamor. i bakgrunden!

när vi hade picknickat färdigt kom såklart regnet så vi satte oss under ett tak innan vi förflyttade oss till ett träd som vi ställde oss under.
där skulle vi stå ända tills det slutade att regna tänkte vi.
men det slutade inte innan vårt tålamod tröt och bussar var tvungna att hinnas med.
hur som helst var det en trevlig picknick :)

RSS 2.0