och så är det tråkigt att snön har smält. kom tillbaka!


det har blivit väldigt fult på sistone, alltihop.
framför allt bloggen. men jag låter den vara kvar, blir bäst så. annars kanske jag ångrar mig och det vore ju fruktansvärt^^

när jag kollade på "bonde söker fru" igår började jag nästan gråta för peter och wille var så söta och verkade så äkta. om ni inte kollar på det så fattar ni antagligen inte vad jag menar, men; de gullade med varandra, sa fina saker och var allmänt käreleksfulla. 
och om ni nu såg det så förstår jag om ni inte tyckte att det var så trevligt som jag, för jag är en oerhört känslosam och sentimental typ.
det kanske inte ens var så äkta som det såg ut. när jag var liten sa alltid mamma och pappa att tv-programmen vi kollade på var bluff och jag svarade alltid med ett förtvivlat "näääää, det är det inte alls!" ungefär. fast jag har förstått att de har haft rätt. jag har också märkt att människor kan vara fejk, och det är en ännu tråkigare sanning. ibland låtsas jag vara klok, kanske när jag egentligen är som allra dummast, men det är ju märkbart att jag inte är en gnutta vis så varför inte ge upp på en gång?! suck.
 
orkar inte skriva mer.  
kram på er allesammans

som om det var en nyhet.

enligt ordbok defineras vän som "person som man tycker om och har gemenskap med". ja, då vet vi det, vi som ville veta.

så många oskyldiga människor.


såg en film tidigare idag och har tänkt att se en till. den jag  såg hette the pianist och var 2 timmar och 23 minuter lång! filmen var bra, men ändå kröp det i kroppen de sista minuterna pga den långa speltiden. handlingen utspelade sig i polen under andra världskriget och handlade om en pianist (- oväntat...)
nästan varenda en av alla andravärldskrigs-filmerna jag sett har äcklat och skrämt mig lite. alla människor som for illa, till vilken nytta? det är svårt att förstå att förintelsen faktiskt har hänt på riktigt. det är nog därför dessa filmer väcker mitt intresse, för att jag vill få mer förståelse. fast det är svårt. mycket av det människor har gjort (och fortfarande gör) mot varandra är så oerhört oförståeligt och hemskt. vi får aldrig glömma.

tack och adjö

please :)



är nyfiken - hur definerar ni ordet vän ?

kram!


a little moonlight.


jag skulle skrivit klart ett inlägg om olika typer av filmer och mina åsikter om dem men lina langade ett mkt bättre inlägg så det får vara. läs hennes istället!
mitt o'boy-glas är uppdrucket och min mysiga fleecejacka ska tas av, för nu är det harry potter-läsning i sängen som gäller. var så längesen jag läste i den sist så jag har glömt hela handlingen, tyvärr.
under helgen har jag inte åstadkommit speciellt mycket, men den har varit ganska trevlig ändå. det hoppas jag att er också var. berätta om ni känner för det :)

ciao.  

light me up.


snälla nån, kan det inte vara lite finare väder?! just nu är det bara grått och blåsigt. inte som i torsdags då jag och Liv för en gång skull var utanför skolans isolerande väggar under estetisk-verksamhets-tiden. gick utmed vättern där vi stötte på en man som byggde upp konstverk. han staplade stenar på varandra. vi hörde inte riktigt men vi tror att han sa att någon föreställde en hund, en annan en anka. han var rätt läskig och för mig var hans konst rejält abstrakt.

tyvärr måste jag nog lägga ner energi på att städa idag. det är tråkigt men man vill ju ha det fint. ett annat tråkigt ändamål dagen nog också måste bestå av är plugg. matte, nk och vad det nu kan vara. på måndagen står ett oförberett engelskprov nedskrivet i planeringen och visst är det lite lustigt?! oförberett, hehe. innebörden av ordet oförberett har i detta fallet egentligen betydelsen att vi inte kan öva på det. visserligen skönt att man inte behöver plugga nåt, men jag hade tyckt att det varit skönare om det var totalt oförberett då läraren nu är medveten om att vi har vetskapen om att provet ska ske och förmodligen ställer något högre krav på resultaten. hänger ni med i vad jag menar? detsamma gäller redovisningar. är de oförberedda känner man inte lika hög press och samma strävan efter att den ska bli perfekt. är det däremot en redovisning man fått tillfälle att öva på blir min nervositet större då varje liten stakning, felsägning känns som fruktansvärda misstag då "publiken" förväntar sig att den ska bli jättebra. 
nu när jag ändå bara har babblat om skolan skulle jag också kunna berätta att vi på svenskan har börjat med ordklasser och satsdelar igen. jag tycker det är roligt, fast det har fått mig på sakna-annika-humör. klassen verkar komma ihåg vad ackusativobjekt osv är men jag har glömt så jag har tänkt gå igenom gamla anteckningar från början av nian för att uppdatera minnet lite.   

hejsvejs :*


 

allt känns bara fel.


så säg att det blir bra. åtminstone bättre.
puss o kram

ps. inte långt till lucia, beror dock på med vilka perspektiv man ser saken med. i vilket fall så är lucia mysigt.


min pyjamas och allt annat blått.



melissa horn feat. lars winnerbäck - som jag hade dig förut

"Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är


Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut"

fin låt med en text som stämmer in lite på mina tankar kring saker och ting just nu. för övrigt när det gäller musik har jag blivit lite kent-frälst tror jag. jag är inte besatt, men det ska erkännas att jag tycker att de verkligen är bra. mina absoluta favoritartister winnerbäck och håkan tar inte längre upp lika stor plats i mp3-minnet som tidigare. nu är det nog faktiskt just kent som dominerar tillsammans med coldplay. intresseklubben antecknar. shit, vilken hög nivå det är på mitt innehåll. 
har där med inga särskilda tankar att förmedla och jag känner att det inte finns någon poäng med att dra igenom hur helgen var. så ni slipper. 

nu ska jag skriva ett mail :) 
kramar!

10.00-10.30


kom till sal 112 på pb kl 10 imorrn. där kommer jag stå i en halvtimme och besvara frågor, hihi.
därav anledningen att jag har tänkt gå och lägga mig nu.

natti natti

ps. de kommentarerna som ni är så söta och så ofta skriver svarar jag naturligtvis på. de finnes i kommentarsfältet om nån skulle undra^^

hej fula inlägg.


jag klarade fysiken igår (gjorde du också det lina?), idag fick vi äntligen skolkatalogen och tills imorgon har vi inga läxor! jag kan verkligen dra en lättnadens suck.
men bara om jag bortser från svenskauppsatsen som vi skrev idag. har funderat lite på hur det gick, och kunde konstatera att det gick bajs. sen får man också bortse från lördagen, då pb-dagen äger rum vilket innebär ett antal timmar hängandes på skolan vi redan tillbringar alla veckodagar i. dagen vi sedan får kompledigt på är min favoritdag, måndagen. den dagen består endast av två lektioner; engelska med björn och idrott med joakim. jaja, jag känner mig ganska glad ändå.
istället för att utnyttja tiden mellan skolan och dagens friskispass åt att plugga kunde jag kolla på en film. all the boys love mandy lane. typ en ungdomsskräck? tror det var så... hade fått en bra recension i aftonbladet. jag tycker att den dög. man kan nog säga att det som var runt om handlingen också var det jag uppskattade mest. musik, ljussättning och lite sånt.

någon ville att jag skulle uppdatera. nu har jag gjort det.
hej så länge!
kram :)

RSS 2.0