fly me to the moon.


gick och nynnade på fly me to the moon för nån dag sen och ännu nån dag tidigare försökte jag fånga månen med kameran. den blev typ till hälften ganska lycksam och till hälften fail.
mina vänner klagar på musiken i min mp3 och snart gör jag det med. har tröttnat, men ändå inte laddat ner nya låtar pga rädsla för ipred (och säkert lite lathet). frågan är om man lika gärna borde trotsa lagen, verkar ju inte så farligt?
  

cindy.


en dag i början av maj satt jag med en söt liten hundvalp i knät. jag frös och hon värmde mig.
när jag blir stor skaaaa jag ha en hund! punkt slut.

onsdag.


nu är jag med becca.
fast hon håller på att ta på sig skorna nu så frågan är om jag ska vara vänlig nog att följa henne till bussen?
innan har vi iaf varit lite överallt, från sjukhuset till stora hotellet där finklätt pesetfolk gick på bal och intressanta, snygga människor sågs.
hah. det var dagens inlägg det.
puss.

tisdag.


hej kära blogg. inte så kära, men det kändes fint att skriva så! och vad gör väl en lögn på alla andra lögner man dagligen ljuger liksom. hatar att ljuga, men av olika anledningar gör jag det rätt ofta ändå...

jaja, skoldagen förflöt rätt snabbt - jag har fortfarande inte räknat ett enda mattetal på flera veckor och på kemin stängs öronen av varken man vill det eller inte. efter en god lunch som smakade efterrätt, ugnspannkakor stod på menyn, åkte jag hem och drev omkring i vårt tomma hus. satt sedan och klippte och klistrade lite innan jag tog med mig lite plugg jag så länge skjutit upp till farmor. där fikade vi och jag fick några sidor lästa. fantastiskt!

nu är jag rastlös och har ont i mitt lillfinger eftersom jag överansträngt det vid tangentbordet - ajjjjj. jag hoppas att becca ska ringa mig och om ett tag kommer martina hit för en cykeltur. finemang.

fridens bananer

ps. bildkvallen på blogg.se suger!

tålamod :)

några har sagt att jag ska skriva mer här. tids nog kommer nog både mer text och bilder ska ni se!


tid.


idag har det varit en sådan dag som man bara har velat ta sin tid och stoppa ner i en liten burk, stänga igen och sedan ta fram igen när man behöver mer än de 24 timmarna man får varje dag. visste skulle det väl vara smidigt?!
ikväll skulle det idealiska vara att lägga sig tidigt eftersom en mkt trevlig göteborgsresa väntar imorgon men såklart kommer jag sitta här, duscha, äta och glo på dumburken istället för att sova.

och jag är nästan barnsligt glad över grönskan i naturen just nu (som jag ändå inte tar mig tid till att vara i)!
 

hello random.


jag hittade en kikare på vinden som jag försöker ta hjälp av när jag vill få bra fokus på kort. lyckat...
 en annan dag försökte jag göra en lika fin inbakad fläta som martina hade haft i håret. but right now, I'm just writing in english with Gustaf on our msn-talk ;)

fre/lör.





i en annan del av (jön)köping.


trots nationellt prov en inte helt ovärd dag. var ju på upptåg i styrelserummet!

på topp...



rätt meningslös dag och jag har mest känt mig som den ointressantaste, naivaste, fulaste, konstigaste, ensammaste, odugligaste människan i världen. känner ni också så ibland? hoppas att morgondagen blir roligare!


valborg.





eld. fyrverkerier. prat. chokladvinster. promenader. skratt.
bra.

RSS 2.0